Дознај како

Шарпланинците го имаат тој балкански карактер на блискост, емотивен темперамент и лојалност кон сопствениците

Автохтоната раса на куче Шарпланинец во последно време доживува своја постепена експанзија во Македонија. Покрај

Важна политичка порака ни доаѓа денеска од прeтседателот на Ирска

На 11 ноември 2011 година Мајкл Д. Хигинс за првпат беше инаугуриран за првпат за

Покрената петиција за Укинување на субвенциите за мали хидроцентрали

На социјалните мрежи се споделува електронска онлајн петиција со која се бара укинување на субвенциите

Исплатени 204 милиони денари субвенции за земјоделство

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на над 10 илјади

АФПЗРР исплати сума од 260 милиони денари за повеќе мерки за поддршка на земјоделците

Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделието и руралниот развој денеска во јавноста соопшти

Доделени првите договори за мерката „Млад земјоделец“ информираат од АФПЗРР

Заменик – министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски заедно со директорот и заменик

АФПЗР исплати над 220 милиони денари за произведено и предадено млеко- трета фаза за 2020 година

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на 6.469 субјекти, исплати

Aплицирање за дополнителни директни плаќања сертифицирани како растително и сточарско органско производство

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги информира сите земјоделци дека е

Почна аплицирањето за субвенции за произведени и предадени градинарски и овошни култури во преработувачки капацитети

Од Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделието и руралниот развој ја известуваат јавноста за отварање

АФПЗРР е најсилниот двигател на модернизацијата на земјоделските стопанства

Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделието и руралниот развој Никица Бачовски беше во

Зоран Заев денеска на берба на јаболка во Преспанскиот регион

Премиерот Зоран Заев заедно со директорот на Агенцијата за финансиска поддршка ан земјоделието и руралниот

ДАЛИ СТЕ СЛУШНАЛЕ ЗА ВОЗДУШНА ТЕРАПИЈА СО ВОЗДУХ ОД КОШНИЦА НА ПЧЕЛИ?

Во светот е присутна една помалку за наши простори чудна и неконвенционална пракса за искористување