Импресум

Сподели на социјални мрежи

Аграр.мк е интернет портал во сопственост на Компанијата Анастасов Лимитед ДООЕЛ Град Делчево.

Аграр.мк
[Нова агро перспетива]

Редакција:

Друштво за произвотство, трговија и услуги

АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ Град Делчево
Ул. [Маршал Тито]  бр.[ 79 ]
2320 Делчево
Република Македонија

Телефон: 00 389 (0)79 329 300
Поштенско сандаче: bregalnicki@gmail.com

Преферираме комуникација првенствено преку мејл, освен во исклучително итни случаи

[ ГЛАВЕН И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК ]

КИРЧО АНАСТАСОВ

@ anastasovltd@gmail.com
✆ 00 389 (0)79/329-300Активист- поборник за слобода, вистина и правда,
Блогер-автор на содржина, уредник на текстови,
Фотограф/камерман на сите моменти вредни за овековечување,
Фармер- Љубител на природата и целокупниот жив свет,
ГОРД И ДОСТОИНСТВЕН МАКЕДОНЕЦСоработници кои повремено пишуваат за нашиот портал:


Сподели на социјални мрежи