Глобална маркетинг мрежа

Сподели на социјални мрежи

Контактирајте не за да Ви доставиме наша маркетинг понуда специјализирана за ваши потреби:

Порталот Аграр.мк е дел од групацијата на интернет портали во сопственост на компанијата:

Друштво за произвотство, трговија и услуги
АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ Град Делчево

Ул. [Маршал Тито]  бр.[ 79 ]
2320 Делчево
Република Македонија
Телефон: 00 389 (0)79 329 300
Поштенско сандаче: bregalnicki@gmail.com & anastasovltd@gmail.com

Како дел од нашето семејство на интернет портали на нашите клиенти им нудиме најразлични продукти за нивно презентирање во јавност.

АГРАР

НОВА АГРО ПЕРСПЕКТИВА

Информативно-едукативен интернет портал за земјоделие. шумарство и водостопанство

Macedonian Times

encourage the world

Информативен интернет портал со главен фокус на дијаспората, граѓански активизам и уметноста

Брегалнички портал

Биди на страна на вистината

Политичко-информативен и едукативен-забавен интернет портал со фокус на Брегалничкиот регион

Destination Delcevo

Место каде се среќаваат истокот и западот

Туристичко-информативен интернет портал посветен на Делчево и регионот

ОНЛАЈН ДЕБАТА

ПОТТИКНИ ПРОМЕНА

Место за истакнување на свој став, анализа на актуелни прашања и поттикнување на дебата

DELCEVO GLOBAL ONLINE

БИЗНИС ЗАЕДНИЦА

Интернет портал за промоција и презентација на компании од приватниот и јавниот сектор


Сподели на социјални мрежи