Понуда за платено политичко рекламирање за Локалните избори 2021 година

Во продолжение ја објавуваме нашата понуда за платено политичко рекламирање на сите заинтересирани учесници на претстојните Локални избори на 17 Октомври 2021 година:

Маркетинг контакт: e-mail: anastasovltd@gmail.com или tel: 079/329-300

За авторот на овој текст